В:  Мога ли да анулирам / променя или да добавя продукт към съществуваща поръчка?

О:  Благодарение на нашите бързи срокове за доставка, Bашата поръчка ще бъде обработена веднага след като я направите. Ако установите грешка при поръчката си, молим да се свържете с нас, и ние ще направим всичко възможно, за да отстраним проблемите преди да я изпълним.

В:  Каква е цената за доставка?

О:  Предлагаме безплатна доставка за поръчки на стойност над 100 лева. За такива на стойност под 100 лева, цената на доставката е фиксирана на 5,90 лева.

В:  Как да разбера, че поръчката ми е приета?

О:  След като получим поръчка от Вас, ще изпратим потвърждение на Вашия имейл адрес. Ето защо е важно да въведете правилен имейл адрес, когато правите поръчка. Потвърждението представлява и разписката за покупката.

В:  Какви методи за плащане имате?

О:  Можете да на куриера при доставката на пратката с Пощенски Паричен Превод. Ако желаете – можете да заплатите и по банков път, като за целта ще Ви бъде изпратена проформа фактура.

В:  Как мога да върна продукт?

О:  Можете да върнете продукта в срок от 30 дни, ако не сте доволни от покупката си. За да може да върнете продукта трябва съдържанието и опаковката му да не бъдат нарушени. Разходите за доставка и връщане се поемат от Вас.

B: Има ли Twistshake магазин за посещение?

О:  Ние нямаме собствен магазин, но нашите продукти се предлагат в избрани дрогерии, както и в магазини за деца и бебета. 

В:  Предлагате ли отстъпки за вашите продукти?

О:  Понякога предлагаме отстъпки на нашите продукти. За да получавате актуална информация може да следите сайта ни www.twistshakebg.com , както и социалните ни платформи: facebook.com/twistshakebg.com/ и Instagram.com/twistshake.